Ik ben

Namasté,

Ik ben Guy en dat is meteen ook wat dit blog is: Guy…

Nog niet zo heel lang geleden opende ik dit blog vanuit de behoefte mijn gedichten en korte verhalen met de wereld te delen. Na dit een poosje gedaan te hebben, herkende ik zomaar ineens mezelf (totaal) niet in wat hier allemaal geschreven stond. Dat kwam met name doordat een voor mij zeer belangrijk persoon mijn ogen opende… Mij mezelf liet zien zoals ik ben.

Vandaag (19 maart 2011) heb ik daarom alle berichten verwijderd en ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Vanaf nu gaat dit blog over wie ik echt ben, vanuit mijn gevoel.

De header-foto bovenaan de pagina staat voor mij symbool voor mijn verandering. Ik sta in letterlijke zin niet aan het begin van het pad, maar kan gevoelsmatig wel op elk moment bepalen dat ik opnieuw begin. Waar het pad naartoe leidt is nog niet bekend. Al heb ik de richting wel aangegeven: naar mijzelf. Bovendien sluit het plaatje mooi aan op mijn favoriete spreuk:

“Je bent zowel de weg als degene die hem bewandelt” (Kahlil Gibran)

Ik hoop van harte dat jij als lezer ‘iets’ kunt met de verhalen die zich hier vanaf nu zullen verzamelen. Mocht je jouw ervaringen willen delen of je geroepen voelen te reageren: doen…

“Durf te veranderen of beter gezegd; te zijn wie je echt bent. Angst is een slecht raadgever, dus je ego ook. Ben wie je bent en er zal een wereld voor je open gaan.”

Guy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s